Noë 
Choose the perfect color for you

Noë pumps en tassen


Uniek op Curaçao, bestellen op maat en in maar liefst 88 kleuren!

Flair heeft de Noë Brand in de collectie. Noë is de ultieme schoen voor vrouwen! Met pumps, handtassen en accessoires in maar liefst 88 kleuren vindt elke vrouw wel iets naar haar smaak. Bestel uw favoriete schoen op kleur, hakhoogte, materiaal of producttype en shop naar hartelust uw nieuwe outfit bij elkaar. 

De schoenen van Noë worden gemaakt van prachtige vintage leer. Ook hebben de schoenen een heerlijk voetbed gemaakt van Aloë Vera!

Flair heeft diverse business modellen in de winkel staan. Is uw kleur of maat er niet bij? Dan kunt u deze natuurlijk bij ons bestellen! Met keuze uit wel 88 kleuren. Levertijd 8 tot 12 weken. 

Bestel deze modellen in 88 kleuren
in de maten 35-36-37-37.5-38-38.5-39-39.5-40-41-42

Handgemaakt product

Van de allereerste schetsen tot het inpakken van het eindproduct - bij alle producten van Noë is een mensenhand betrokken. Elke schoen wordt volledig met de hand gemaakt door ervaren krachten en er wordt steeds persoonlijk toegezien op de kwaliteit en de afwerking van alle onderdelen. In de fabrieken is bovendien een testpanel aanwezig, dat alle nieuwe leesten doorpast en uitprobeert om tot een optimale pasvorm te komen. Kleine verschillen van het ene paar tot het andere horen bij het product - het is immers niet machinaal, maar door mensen tot een eindproduct vervaardigd.

Nan pump

Deze prachtige pump heeft een blokhak met de hoogte van 7 cm. De pump heeft een licht gevormde puntneus. De blokhak is weer helemaal in de mode! En extra comfy.

Nukika pump

Perfecte combinatie van fashion en comfort. De pump heeft een maanvormige blokhak en een vierkant uiterlijk. Ook ideaal voor mensen met wat bredere voeten! De hakhoogte is 4 cm. 

Nicole, Nica en Nancy pump 

Deze prachtige pumps hebben alle drie een puntneus. Voor elke vrouw de perfecte hakhoogte: 
Nicole 9,5 cm, Nica 7 cm en Nancy 5 cm. Door het fijne vintage leer hebben ze een hele comfortabele fit!

Natalia Pump

Deze comfortabele en klassieke pump heeft een ronde neus en medium hakhoogte van 7 cm. De hak heeft een houten design. 

Norris peeptoe

Deze mooie, zomerse peeptoe heeft een medium blokhak van 7,5 cm. Daardoor is deze peeptoe super comfortabel, met een prachtige zomere uitstraling.  

Nabla pump

Deze sexy pump heeft een hakhoogte van 9,5 cm met een subtiele plateauzool van 1,5 cm. Dit zorgt voor support en comfort. De pump heeft een mooie ronde neus. 

Nadra pump

Dit is het zusje van de Nabla pump. Hakhoogte is 8 cm met een plateau van 1,5 cm. Erg elegant en net ietsje lager. Voor ieder wat wils!